среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 9 ново

Сакала да си го смени презимето- еве како и се одмаздил сопругот(видео)

Еден маж од Санкт Петербург збеснал кога слушнал дека неговата сопруга сака да си го смени презимето, па и се одмаздил така што автомобилот и го наполнил со бетон.

Жената одлучила да го смени своето презиме поради наградната игра на локалниот супермаркет, а тој тоа го сфатил како голема навреда и предавство.

Казната била уништување на автомобилот кој своевремено и го подарил токму

Top