понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 40 ново

Проверете дали вашата населба утре ќе остане без струја…

Од ЕВН Македонија АД, информираат дека на 07.04.2017 година (петок) без електрична енергија ќе останат следниве населени места:

• Во време од 08.15 до 14.00 часот, корисниците од населба Ќерамидница, фирмата Авто Гума и фабрика САНОС (опш. Гази Баба).

• Од 08.30 – 15.00 часот – КАМ Маркет- Ѓорче Петров, и Пензионерскиот Дом- Ѓорче Петров. (Општина Ѓорче Петров);

• Во време од 09.00 – 12.00 часот, дел од бул. Видое Смилевски- Бато број 41, дел од корисниците од бул. АСНОМ- броевите 38, 42, 44, 48 и 50. (Општина Аеродром);

• Нов Живот. (Општина Шуто Оризари);

• Во време од 09.30 – 15.00 часот, дел од корисниците од село Крушопек, Горно Нерези и дел од Средно Водно. (Општина Сарај, Карпош).

Top