среда, 28 јуни 2017 | Вести денес: 1 ново

Славниот готвач остана без прсти (ВИДЕО)

Познатиот готвач си ги сомлел прстите во блендер! Публиката во студиото останала во шок, а Гордон Ремзи само се шегувал.

Top