понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 40 ново

„Најдобрата работа на светот“: Патувате и уживате за плата од 10 илјади долари

Компанија е во потрага по некој кој би можел да патува низ светот и да престојува во луксузни домови вредни милиони долари.

Најдоброто? Платата изнесува 10 илјади долари, плус покриени патни трошоци. Компанијата „Third Home“ е во потрага по некој кој ќе може да ја работи оваа „тешка“ задача цели три месеци.

Кандидатот мора да разбере и цени луксуз, да има одлични вештини за пишување и искуство во патување.

Можете да понесете и сопатник, но компанијата нема да ги плати неговите, односно нејзините трошоци, туку само вашите.

Пријавите траат до 30 овој месец, а компанијата бара луѓе кои се слободни да патуваат во периодот од крајот на летото до крајот на есента, под услов да имаат важечки пасош, да не се плашат од авион и да имаат искуство на социјалните мрежи.

Top