четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 126 ново

Куманово на нозе- реки од народ За заедничка Македонија

Граѓаните на Куманово и вечерва се приклучија на маршот во организација на иницијативата „За заедничка Македонија“.  Кумановчани од ден во ден во се поголем број ги повторуваат пораките за зачувување на унитарниот карактер на државата и против двојазичноста, промена на Уставот и отфрлање на тиранската платформа.

 

Top