недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 31 ново

Комплетна куќа за 1.000 евра (Видео)

Сè повеќе семејства се одлучуваат за овие алтернативни куќи – колиби. Многу се едноставни за градење, а не чинат многу.


Fantasticna kuca od 1.000 € by ludodobola

Top