вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 113 ново

Видел стара фотографија од неговата девојка, а кога забележал еден детал, не можел да си поверува на очите

slika gradinka

Корисник на социјалната мрежа Редит објавил стара фотографија од неговата девојка од времето кога таа одела во градинка. Кога малку подобро тој ја погледнал сликата, не можел да си поверува на очите.

На фотографијата помеѓу насмеаните дечиња видел некој кој му изгледал неверојатно познао, а кога малку подобро погледнал сфатил дека на старата фотографија се наоѓа самиот тој.

Како што раскажал, веднаш и се јавил на неговата мајка која ја имала истата таа групна фотографија.

Сегашниот пар оделе во иста група во градинка кога имале по три години, а нормано, не се сеќаваат на тоа време. Дваесетина години подоцна се заљубен пар, а дали е судбина или случајност, проценете сами…

par

Top