недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

19. ден Македонија ќе протестира за унитарноста на земјата – Следете во живо

Денеска по 19 пат граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ масовно ќе протестира низ скопските и улиците на уште 30 други градови низ земјата за зачувување на унитарноста и на сувереноста на Република Македонија. Простестот од главниот град во живот може да го следите преку ова видео.

Top