недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 1 ново

И вие би се сепнале: Покана за свадба ги стаписа гостите (ФОТО)

Кога ќе ви стигне вакво писмо во поштенското сандаче, сигурно во прв момент нема да се сетите дека станува збор за свадбена покана.

Американка која годинава ќе се мажи за шериф, заедно со нејзиниот свршеник одлучиле поканите да изгледаат како повик за разговор во полициска станица, кој не смее да се одбие.

nO0FJE2 OD3qetP

 

Top