петок, 22 септември 2017 | Вести денес: 33 ново

Притиснете ја оваа точка на телото и ќе искусите незаборавен секс

Се работи за стара кинеска еротска техника, која гарантира незаборавно сексуално искуство. Таа допринесува за зголемување на сензуалноста, појако чувство на сексапил и живост.

Се работи всушност за вид на акупунктура, а точката одговорна за страст се наоѓа на стапалата. Притисокот на таа точка ја опушта напнатоста во мускулите, го поттикнува протокот на енергија и циркулацијата на крвта.

Техниката се изведува вака:

5b18adc3d01a0c61cd1e

Со палците силно притиснете ја точката на табаните на партнерот (точката К1 од фотографијата), додека во исто време со главата се приближувате до неговите интимни дело и орално го задоволувате.

Притискајте цело време. Подоцна заменете ги местата.

Top