вторник, 19 септември 2017 | Вести денес: 87 ново

Една е мајка

Едно дете ја гледа мајка му како плаче и ѝ вика:
– Ти си втората најубава на светот…
– А која е првата? …
– Исто ти, кога си насмеана!

Top