четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 23 ново

Кои стравови ни се вродени?

Дали некогаш сте се прашале кои стравови се учат, а кои ни се вродени. Луѓето се раѓаат со два вродени стравови – страв од паѓање и страв од бучава. Сите останати стравови ги учиме во текот на животот.

Top