сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 32 ново

Сите сакаат да играат до Омер кога врти оро (Видео)

Актерот Бариш Ардуч или попознат како Омер од турската серија „Вљубениот ерген“, по националност е Албанец.

Во серијата е повлечен и со доста крут карактер, но во приватноста Бариш и тоа како е енергичен, темпераментен и забавен маж што го посакува речиси секоја жена. Погледнете како актерот по кој лудува женската популација знае и прекрасно да игра.

Top