сабота, 21 октомври 2017 | Вести денес: 90 ново

Махер касиерка: Босанка крадела во пекарница, газдата останал подзинат кога видел што прави

Сопственик на пекарница во Мостар забележал дека секој ден му исчезнува мала сум пари до касата. Во почетокот не се посомневал, но бидејќи тоа траело, решил да постави камери. Така ја снимил продавачката како го поткрадува. Продавачката има страшно разработен систем на крадење, што може да се види на снимката.

Top