понеделник, 24 април 2017 | Вести денес: 135 ново

Швајцарија му посака топло добредојде на Доналд Трамп (ВИДЕО)

Минатиот месец, Холандија одлучи да му се претстави себеси на новиот американски претседател Доналд Трамп со создавање на интересно видео кое ја објаснува земјата користејќи ги зборовите на Доналд Трамп.
Неделава, пак, и неутралната Швајцарија одлучи да го стори истото. Иако се чини дека двете земји немаат многу заедничко, Швајцарија сака да докаже дека може да биде вреден сојузник на новиот претседател.
На Америка не ѝ се допаѓа ЕУ? Ниту на Швајцарија. И Швајцарците не им дозволиле на жените да гласаат се` до 1971 година.

Top