четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 126 ново

Пијан Русин запален скокнал од осми кат… И преживеал! (Видео)

Додека сите млади во светот тежнеат кон таканаречениот рокенролски стил на живот, Русите го живеат од раѓање и го земаат здраво за готово.

Вакви сцени, дефинитивно, се гледаат исклучиво во Русија!

Top