понеделник, 20 ноември 2017 | Вести денес: 1 ново

Овој бик цел живот бил окован со ланци: Погледнете го моментот кога е ослободен

Како и многу други животни кои се растат и чуваат само за потоа да се искосистат одредени делови од нивното тело, и овие говеда биле чувани оковани во ланци. Погледнете ја реакцијата на животното кое прво беше ослободено и кога подоцна доби приклано место за живеење.

Top