среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 109 ново

Цеца раскажа за несреќата пред нејзиниот дом (Видео)

Седевме дома и одеднаш се почуствува удар кој ги стресе ѕидовите. Веднаш ги погледнавме камерите и имавме што да видиме: автобус со цела брзина се заби во ѕидот од куќата. Не ти е пријатно кога слушаш како нешто толку силно треснува во ѕидот на куќата во која живееш, но мора да признаам дека не ни е прв пат, раскажува Цеца за несреќата која се случи пред нејзината врата.

Таа е среќна што сите се живи и здрави, а штетата се надоместува.

-Најзначајно е што сме живи и здрави. Материјалната штета не е толку важна, тоа може да се надомести, но човечкиот живот нема цена, рекла Цеца за српски Блиц.

Top