вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 122 ново

Хит фотографија – Снешко се сонча на плажа во Кавала

snesko2

Ледениот бран не ја окова само Србија, туку и поголемиот дел од Европа, па дури и сончевата Грција.

Бројните градови, меѓу кои и Атина, овие денови прекриени се со снег, на голема радост на Грците кои со години немаат видено бела снежна прекривка.

Снегот ги прекри и летувалиштата во кои често одиме на одмор, а тоа го потврдува фотографијата на Снешко на плажата во Кавала.

Top