сабота, 24 јуни 2017 | Вести денес: 6 ново

Ѓулсерен знае како да ужива во снегот (Фото)

Убавата турска актерка Нургул или нам позната како Ѓулсерен од Парампарче, хит-серијата на Сител, навистина знае како да ужива во снегот. Убавата актерка се фрла во снегот и прави снежни ангели.

Top