сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 11 ново

Грди чизми кои не треба никој да ги носи

Со доаѓањето на зимата дојде и најлошата модна појава која со години се повторува. Станува збор за грдите рамни чизми со крзно кои никој не треба да ги носи!

Најголемиот проблем со нив е тоа што едноставно многу се грди. И нема убав начин тоа да се каже. Не прилегаат на ниту една градба на телото. Со нив нозете секогаш изгледаат покуси, здепасти и дебели повеќе отколку што навистина се. Дури и кај девојките со манекенска градба. Но, тоа не ги спречува девојките да ги носат.

Top