вторник, 17 октомври 2017 | Вести денес: 61 ново

Се ожени поранешниот сопруг на Елена Ристеска

%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b0

По скандалот минатата година и разводот на Елена Ристеска и нејзиниот сопруг, додека таа се уште тагува за загубата на својот татко, кој за жал почина, нејзиниот веќе поранешен сопруг Бојан се ожени по втор пат.

%d0%b1%d0%be%d1%98%d0%b0%d0%bd

На неговиот Фејсбук профил можат да се забележат фотографии од свадбата.

%d0%b1%d0%be%d1%98%d0%b0%d0%bd2

Судејќи по фотките тој и новата сопруга веќе го чекаат првото дете.

%d0%b1%d0%be%d1%98%d0%b0%d0%bd3

Top