среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 1 ново

Се било фарса – Џорџ Мајкл не умеел да каже „не“ ни на сексот, ни на дрогата

%d1%84%d0%b0%d0%b4%d0%b8

Џорџ Мајкл наводно 18 месеци пред смртта многупати сакал да ја раскине врската со своето момче, фризерот Фади Фавез, открил роднина на Џорџ на странските медиуми,

Џорџ Мајкл имено во неколку наврати на момчето му рекол да не доаѓа и дека не сака да остане во врска со него, но Фадез секогаш се враќал, а Мајкл не умеел да му каже „не“.

Роднината на Мајкл истакнал дека Мајкл бил лабилен кога биле две работи во прашање, сексот и дрогата и дека на нив едноставно не умеел да им одолее.

Top