вторник, 24 октомври 2017 | Вести денес: 31 ново

Опасно по живот престигнување на лизгавиот автопат пред Скопје (Видео)

Снежните врнежи што ја зафатија Македонија се вистинска главоболка за возачите. Иако машините се континуирано на терен и ги чистат патиштата од новите снежни врнежи. Сепак апелите за возачите внимателно да возат и да ја почитуваат собраќајната сигнализација на патиштата не престануваат. Дека со право се бара да се внимава на патиштата, покажува и ова видео каде возачот во обид да претекне друг автомобил на автопатот на влезот во Скопје во услови на снег ја научи лекцијата, научете ја и вие од неговата грешка!

Top