понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 19 ново

Македонска пејачка запросена среде настап

Македонската фолк-пејачка Андријана Ади Бојковска за време на новогодишната ноќ  беше професионално ангажирана во Скопје, а токму таму доби нешто сосема неочекувано.

Таа доби брачна понуда од страна на нејзиното момче, Мартин Костадиновски, инаку познат коктел-мајстор, кој реши пејачката да ја побара за жена.

Забавата така станала уште повесела.

Top