вторник, 28 март 2017 | Вести денес: 110 ново

Вака Босанец се забавува на -30 степени

Поради големите минуси повеќето избегнуваат излегување надвор, додека други добро се забавуваат.
Следнава снимка на Босанец пкажува како направил необичен експеримент со врела вода при надворешна температура од минус 30 степени.

Top