понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 40 ново

Општина Аеродром: Почна распределбата на дрвата за семејствата од социјалноранливи категории

Од Општина Аеродром информираат дека од денеска (9.1.2017 година) почна распределбата на дрвата, кои Oпштината наместо за бадникови огнови ги пренамени за семејства од социјалноранливи категории.

drva-6-640x853

Стотина семејства ќе добијат рамномерно распеделени дрва, кои ќе им помогнат дополнително да ги затоплат своите домови.

drva-5-640x853

Top