вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 122 ново

Кина, Ирак, Британија ќе исчезнат за 20 години (ВИДЕО)

Врз основа на економската ситуација, политичките прилики, технолошкиот напредок и општата состојба во општеството на секоја земја, направена е претпоставка за тоа кои земји можеби ќе престанат да постојат за 20 години. На листата има земји кои не изненадуваат, но и такви како Кина, која ја има најголемата армија на светот, најбрзорастечка економија и светска суперсила.

Top