недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Криси Тејген во тиркизно боди ќе ве распамети (Видео)

Во најновото секси видео од магазинот „Љубов“, ѕвезда е Криси Тејген која вежба аеробик, мотивирана од брза храна и вино.

Видеото е инспирирано од 80-тите, па Криси дури носи и разголено боди и стегачи на главата, рацете и нозете.

Top