среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 109 ново

Никогаш не купувајте кујна во оваа боја – носи несреќа и сиромаштија (Фото)

Фенг Шуи е древна кинеска техника која ни помага да одбереме прави елементи за куќата и да ги поставиме на правото место, за да имаме среќа, пари и хармонија. Кога се работи за кујната, катчето кое куќата ја претвара во дом, многу е важно каква боја ќе одбереме.Избегнувајте црвена кујна, носи кавги во бракот.

Сината кујна носи финансиски проблеми.

Портокаловата кујна може да ви донесе повеќе килограми.

Нередот во кујната носи несреќа.

Приборот за јадење се чува во фиока, бидејќи ако ги чувате особено ножевите забодени на работната маса, тоа носи несреќа.

Top