понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 40 ново

Конечно е откриено кој тип на женските гради најмногу ги сакаат мажите

Едно истражуање кое било спроведено неодамна имало за цел да утврди кај четири различни култури какви гради најмногу сакаат мажите. Не е за изненадување дека сакаат цврсти гради, но она околу што не се сложуваат мажите се нивната величина.

Истражувањето е спроведено на 267 доброволци од Бразил, Чешка, Камерун и Намибија и покажа дека мажите најмногу посакуваат цврсти гради, но не сакаат „гради кои висат“.

Се покажало дека средната величина на гради е најпосакувана.

 

Top