вторник, 17 октомври 2017 | Вести денес: 76 ново

Ќе му биде исполнета последната желба на Џорџ Мајкл

Поп-иконата на 20. век, легендарниот Џорџ Мајкл чија смрт на 25 декември ја шокираше јавноста, ќе биде закопан по сопствена желба во близина на својот дом во Лондон.

Џорџ Мајкл ќе биде погребан во семејната гробница покрај својата мајка која почина од рак во 1997 година.

Безживотното тело на Џорџ Мајкл го пронајде неговиот љубовник Фади Фавез.

Top