вторник, 24 октомври 2017 | Вести денес: 31 ново

Момент на суровата вистина: Деца дознаваат дека Дедо Мраз не постои (ВИДЕО)

Речиси сите родители ја одржуваат прекрасната илузија за Дедо Мраз онолку долго колку што е тоа возможно или додека не помислат дека е време нивното дете да ја дознае вистината. Овие родители (од видеото во продолжение) можеби малку поранија.

Како и да е, најинтересно од се е дека е снимен моментот на вистина, но и реакцијата на децата кога ќе се соочат со суровата вистина – Дедо Мраз не постои!

 

Top