вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 122 ново

Изгледа како мал автомобил, но обрнете внимание што се случува кога ќе се отвори вратата (Видео)

Микаел Кјелман ужива во велосипедизмот, но често временските услови не се погодни. Поради тоа овој шведски дизајнер решил да направи велосипед што ќе биде погоден за сите временски прилигоди.
Резултат е „Подрајд“ – забавен и практичен велосипед- автомобил. Кога ќе видите како изгледа ќе посакте да е ваш.

Top