среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 1 ново

Најтажната снимка од Истанбул: Зошто сите плачат, види, ене го татко ми

Две момчиња безгрижно се бркаат околу ковчезите на загинатите полицајци во бомбашкиот напад во Истанбул. Не се свесни што се случува околу нив, уште помалку зошто сите плачат, а едното, кое е нагрнато со турското знаме, воодушевено што го гледа татка си на фотографија, среќно извикнува: „Види, ене го татко ми“.

Top