понеделник, 24 април 2017 | Вести денес: 135 ново

Ќе се мрднете од умот: Што гледате на фотографијава?

noge

Нова оптичка илузија го збудалува интернетот, па многумина расправаат за тоа што гледаат на фотографијава. На прв поглед на неа се гледа пар измастени нозе. Нели?

Корисничка на Твитер, која ја објавила фотографијата, напишала: „Кога ќе сфатите што гледате, веќе нема да можете да гледате со исти очи“.

Досега твитот е споделен преку 50.000 и лајкуван е повеќе од 4.000 пати.

Што гледате? Пар сјајни нозе или пак нешто друго?

Погледнете уште еднаш:

noge-1

Признајте, на прв поглед не забележавте дека всушност се работи за боја.

Top