среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 90 ново

Колку бројки гледате на сликата?

Само мал број луѓе можат точно да одговорат на ова прашање. Иако на прв поглед е едноставно, воопшто не е. Загледајте се внмателно и не заборавајте да ни одговорите во коментар на „Фејсбук“.

Top