сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 11 ново

Што открива за вас бојата на облеката што ја носите?

Бојата на облеката што ја носиме многу влијае на расположението, но има и многу силно влијание на тоа каков впечаток оставаме на лицата околу себе и може да го подигнат самодовербата.

Се прашувате бојата на маицата што ја носите што зборува за вас?

Сина – лојални, вредни, софистицирани, доверливи

Црвена – енергични, доминантни, импулсивни, способни

Виолетова – креативни, индивидуални, саможиви

Црна – авторитативни, елегантни, едноставни, незадоволни

Портокалова – ентузијасти, социјални, површни

Зелена – одлучни, задоволни, страствени

Розова – повлечени, чувствителни, романтични

Бела – ненаметливи, сигурни, уредни

Жолта – ведри, несериозни, интелигентни

Top