Невработените незадоволни: вработувањето на Мухамед Зекири во СДСМ разгори војна во опозицијата

Водителката Нора Шакири не е единствена што е незадоволна од одлуката на партиското раководство на … Продолжи со читање Невработените незадоволни: вработувањето на Мухамед Зекири во СДСМ разгори војна во опозицијата