четврток, 22 јуни 2017 | Вести денес: 101 ново

Мачор преживеа перење во машина

мацка

Мачорот Боби во куќата на својата сопственичка имал обичај да влегува во машина за перење, меѓутоа сосема случајно завршил затворен во неа, а после перење на 60 степени и центирифуга, како што велат експертите, невидено досега преживел. Сепак веќе не се доближува до овој домашен апарат.

Сопственичката вели дека љубимецот секогаш го вадела кога ја вклучувала машината, но мачкината љубопитност веројатно го натерала кришум да влезе во машината. Таа не го видела и ја вклучила.

Top