вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 126 ново

Исчезнале две штитенички од Домот „25 ти Мај“

policija noke
Социјален работник во Домот „25 ти Мај“, вчера во полициската станица во чаир пријави дека во петокот од домот во непознат правец се одалечиле две нивни штитенички на возраст од 17 и 13 години.

МВР соопшти дека се превземаат мерки за пронаоѓање на исчезнатите девојчиња.

Top