четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

(ФОТО) Јохан Тарчуловски го бакнал македонското знаме по излегувањето

Фотографиите се сликани неколку минути откако Тарчуловски го напуштил затворот во Диц.

Веднаш по излегувањето и трогателната средба како слободен граѓанин со својата сопруга Соња, Јохан го бакнал македонското знаме.

johan-520

Top