вторник, 19 јуни 2018 | Вести денес: 8 ново

Клуб на читателки – Book Club

book-club

Жанр:
комедија

Режија:
Бил Холдерман

Актери:
Дајан Китон, Џејн Фонда, Кендис Берген, Мери Стинбурген, Енди Гарсија, Дон Џонсон, Алиша Силверстоун, Ричард Драјфус

Заработка:
6,8 милиони долари

Top