среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 44 ново

Расчистен патот Охрид-Ресен преку Галичица

galicicaПатниот правец Охрид-Ресен преку Галичица (врска со Р1307 (Царина) – врска со А3 и Р1301 (Трпејца)), од месноста Корита до зимскиот центар Отешево е расчистен за сообраќај за сите возила, информира Авто-мото сојузот на Македонија.  Оттаму препорачуваат внимателно управување со возилата поради остатоци од снег и можна појава на одрони.

Top