петок, 28 јули 2017 | Вести денес: 74 ново

Планета на мајмуните: Војна – War for the Planet of the Apes

War-for-the-Planet-of-the-Apes

Жанр:
акција, авантура, драма

Режија:
Мат Ривс

Актери:
Енди Серкис, Вуди Харелсон, Стив Зен, Карин Коновал

Заработка:
20,9 милиони долари

Top