понеделник, 26 февруари 2018 | Вести денес: 3 ново

15:17 до Париз – The 15:17 to Paris

the-15-17-to-paris

Жанр:
драма, историја, трилер

Режија:
Клинт Иствуд

Актери:
Алек Скарлатос, Ентони Седлер, Спенсер Стоун, Реј Корасани, Џуди Гриер,Џена Фишер

Заработка:
12,6 милиони долари

Top