четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Тони Михајловски „ја закопа“ Нина Јанева (ВИДЕО)

Гостинка во „Опуштено“ покрај Тајзи, беше и пејачката Нина Јанева, која на крајот на емисијата реши да ја поздрави девојката која се грижи за нејзиниот изглед. Тука се покажа Тони Михајловски.

Шегата помина без проблем, бидејќи и самата Нина е опуштена,  отворено ја прифати и ја продолжи шегата на своја сметка.

Сепак, ова е еден од оние легендарни моменти на Михајловски, нешто како она со оџачарот и Цаци Пакоска, кои мора да се изгледаат.

toni

Top