петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Лотарија на Македонија подготви инстант лоз за Денот на вљубените

лотарија

Држвана лотраија на Македонија подготви инстант лоз за Денот на виното и на вљубените, 14 февруари – Инстант лоз Валентински Подарок.

Со лозот ПОДАРОК може да се реши дилемата за подарок за роденден, именден или било каков друг повод.
Цената на лозот ПОДАРОК е 50 денари, а во игра ве очекуваат бројни парични премии од 50 до 60.000 денари. За повеќе забава вклучени се и помали добивки, кои го прават секој трет лоз е добитен, но и ги зголемуваат шансите за повеќе забава. Трите идентични суми во лозот се вашата лозинка за добивка во оваа игра на среќа.

Top