петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Се сврши поранешниот сопруг на Весна Петрушевска – Бејби

Генералниот директор на КБ Прво пензиско друштво и финаниски аналитичар, воедно и поранешен сопруг на актерката Весна Петрушевска – Бејби,  Јанко Тренкоски, по вторпат ќе се жени.

Тој се сврши со својата девојка Елена Киевска, со која наскоро го очекуваат и првото заедничко дете, пренесува „Е-магазин“.

Од бракот со Весна, Јанко ги има дестгодишниот Кирил и осумгодишната Мина.

Top