петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

И македонската фаланга на 2000-ка (фото)

Сѐ повеќе и повеќе идеи за тоа како да изгледаат новите македонски банкноти од 200 и 2.000 денари. До нашата редакција пристигна предлогот на Евгенија Дивитарова, која има предлог и за двете банкноти, за кои НБРМ распиша конкурс за идејно решение. 2000 denari1 200 denari1dvesta denari

Претходно својот предлог го испрати и Александар Дивитаров:2000 denari aleksandar 2000 denari aleksandar1

Top